Tabak & Gemak

Voldoende kansen voor ondernemers met een tabak- en gemakswinkel.
Dat is in het kort de uitkomst van een onderzoek van het EIM.
 
De consument kiest voor tabak- en gemakswinkel vanwege de hoge graad van service.
Dit is één van de conclusies uit het uit het Foodstep consumentenonderzoek.

?

EIM Onderzoek

?

Met 1550 winkels is de tabaks- en gemaksdetailhandel een groeiende branche in de Nederlandse detailhandel. Authentieke tabaksspeciaalzaken en moderne gemakswinkels met een breed assortiment: tijdschriften, wenskaarten, kansspelen, tickets en natuurlijk rookwaren.
 
Over de tabaks-/gemaksdetailhandel van vandaag bestaat soms een onvolledig of onjuist beeld. Daarom op deze site correcte en volledige informatie over de winkels en ondernemers in deze branche, de producten die er verkocht worden, de mogelijkheden tot samenwerking èn 21 redenen om in vuur en vlam te raken voor de tabaks-/gemaksdetailhandel.
 
De ondernemers in deze branche staan al in vuur en vlam en ondernemen met passie. Ook u zult na een bezoek aan deze website in vuur en vlam staan voor tabak & gemak. De tabaksdetailhandel is immers een branche met genoeg kansen.
Bent u een startende ondernemer, een kredietverstrekker, een projectontwikkelaar, op zoek naar een leuke baan of gewoon geïnteresseerd in deze branche, laat u dan verrassen door de mogelijkheden die tabak & gemak u te bieden heeft!

 

Reden 16 Reden 11 Reden 3 Reden 4 Reden 8 Reden 19 Reden 10 Reden 1 Reden 17 Reden 13 Reden 15 Reden 6 Reden 7 Reden 20 Reden 12 Reden 2 Reden 9 Reden 18 Reden 14 Reden 21 Reden 5