Primera

Naam organisatie: Coöperatie Primera B.A.
Contactpersoon (nieuwe) leden: Martien van Zutven en Carl Damen
Adres: Koeweistraat 14
Postcode en plaats: 4181 CD  Waardenburg
Telefoonnummer: 0418 - 65 10 07
E-mail:  info@primera.nl
Internetsite: www.primera.nl

Primera is van, voor én door ondernemers. Met ruim 485 winkels de grootste winkelketen binnen de tabak- en gemaksbranche. Primera leden betalen geen fee, maar uitsluitend een vast laag contributiebedrag van € 1.683. Met een jaaruitkering van € 18.500 per lid dé club die voor u het verschil kan maken.

Wij ondersteunen u op alle fronten; inkoopafspraken, marketing, winkelautomatisering, winkelinrichting en een districtsmanager die u regelmatig bezoekt en uiteraard altijd voor u bereikbaar is. Hij bespreekt met u onder andere de brutowinstontwikkeling, zoekt samen met u naar kansen in de markt en geeft gericht advies over uw winkelpresentatie.

Maakt u gebruik van winkelpersoneel? Recent is er een e-learning omgeving ontwikkeld én zijn er trainingen op de winkelvloer gestart, waarmee uw personeel onder andere meer kennis krijgt van tabak, omgang met klanten, verkooptechnieken én het gebruik van de Primera spaarpas.

Primera onderscheidt zich met haar naamsbekendheid, oprecht betrokken ondernemers, aandacht voor de (lokale) kansen, continue optimalisatie van uw winst (in de zin van opbrengsten én kosten), een strategische samenwerking met PostNL én de grootste winkelketen in Nederland op het gebied van sigaren, loterijen, wenskaarten en cadeaukaarten.

In 2015 hebben wij wederom de tevredenheid bij onze ondernemers gepolst en zijn wij gemiddeld met een 8,2 beoordeeld. Primera wordt omschreven als professioneel (94%), redelijk (92%), persoonlijk (86%), betrokken (86%) en 'samen' (81%). Hét bewijs van een eensgezinde en sterke club.
Onze ondernemers zijn dan wellicht ook uw beste raadgever. Voelt u zich vrij om een aantal van onze ondernemers te bezoeken of neem contact met ons op.

Reden 16 Reden 11 Reden 3 Reden 4 Reden 8 Reden 19 Reden 10 Reden 1 Reden 17 Reden 13 Reden 15 Reden 6 Reden 7 Reden 20 Reden 12 Reden 2 Reden 9 Reden 18 Reden 14 Reden 21 Reden 5