Tabaronde

Tabaronde

Naam organisatie: Tabaronde B.V.
Contactpersoon (nieuwe) leden: De heer M. Stellaard
Adres: Justus van Effenstraat 7-9
Postcode en plaats: 1813 KW Alkmaar
Telefoonnummer: (088) 16.60.900
Faxnummer: (088) 166.09.99
E-mail: info@tabaronde.nl
Internet site: www.tabaronde.nl

Tabaronde BV
Tabaronde is een dienstverlenend bedrijf voor zelfstandige tabaksspeciaalzaken. Tabaronde levert diverse diensten die kunnen bijdragen tot een beter rendement van uw tabaksspeciaalzaak. Samen wordt ondernemen gemakkelijker.

Duidelijke modules
Bij Tabaronde bieden wij verschillende modules waaraan u naar eigen wens kunt deelnemen. Uit ervaring weten wij dat hoe hoger uw participatiegraad is, hoe intensiever we samenwerken, hoe hoger de te genereren commerciële bijdrage zal zijn. 

Optionele winkelformule
Tabaronde heeft ruim 380 aangesloten leden die modulair gebruikmaken van onze kernactiviteiten en diensten. Binnen deze ruim 380 ondernemers zijn er vele leden die van de winkelformule Techador of Vivánt gebruikmaken.

Volumevoordeel: Samen sterk!
Doordat wij als Tabaronde met onze leden een groot volume kunnen genereren, zijn wij in staat om vele voordelen en collectieve afspraken te realiseren met onze partners betreffende de inkoop, verkoop, private label, winkelactiviteiten, consumenten spaarsysteem en uniforme uitstraling.

Retail Development Company

Alle activiteiten van de Retail Development Company en Tabaronde zijn in 2016 samengevoegd waardoor een samenwerkingsverband is ontstaan van ruim 650 winkels. Door deze samenvoeging kan de Retail Development Company alle geïnteresseerde ondernemers faciliteren op alle vlakken die nodig zijn om succesvol te ondernemen. Daarnaast worden logistieke bewegingen gebundeld en ontstaat er synergie en efficiency waardoor ook in de toekomst de claim van de consument waargemaakt kan worden voor de aangesloten ondernemers (vandaag bestellen = morgen in huis).

Winkelconcept Techador

Techador

Winkelconcept Techador
Techador is een winkelconcept voor ondernemers die willen ondernemen binnen een samenwerkingsverband met een gemiddelde participatie graad. Dat wil zeggen dat binnen het basis Techador concept minimaal gebruik wordt gemaakt van het instore en/ of outstore exposure concept van Philip Morris Benelux BVBA. Daarnaast dient er gebruik gemaakt te worden van de toonbankactiviteiten welke door Tabaronde worden georganiseerd. De ondernemer kan naar gelieve de andere diensten van Tabaronde toevoegen. Techador kent 113 aangesloten ondernemers.

Reden 16 Reden 11 Reden 3 Reden 4 Reden 8 Reden 19 Reden 10 Reden 1 Reden 17 Reden 13 Reden 15 Reden 6 Reden 7 Reden 20 Reden 12 Reden 2 Reden 9 Reden 18 Reden 14 Reden 21 Reden 5