Werken in de branche

Werken in de winkel is leuk!
Het is afwisselend en je doet er veel ervaring op. Je hebt leuke contacten met collega's en natuurlijk met de klanten. Er zijn verschillende functies en niveau's waarop je kunt beginnen in een winkel. Op de website van het Kenniscentrum Handel vind je veel informatie over opleidingen en werken in de detailhandel.

In de winkel werken

Werken in een tabaks-/gemakswinkel is extra leuk.
Wat deze winkels bijzonder maakt is het directe contact met de klanten. De winkels in deze branche staan bekend om hun persoonlijke contacten, grote service en veel dienstverlening. Een tabaks-/gemakswinkel is altijd in de buurt.

Als medewerker in een tabaks-/gemakswinkel ken je de meeste klanten en kan je ze goed helpen. De producten die in deze winkels verkocht worden spreken jongeren zeer aan. Denk aan de nieuwste tijdschriften, tickets voor concerten en evenementen, of leuke cadeauartikelen.

Wil je meer weten over werken in een tabaks-/gemakswinkel? Vraag eens op je school naar de mogelijkheden of neem contact op met de brancheorganisatie NSO, telefoon (070) 301.27.99.

Reden 16 Reden 11 Reden 3 Reden 4 Reden 8 Reden 19 Reden 10 Reden 1 Reden 17 Reden 13 Reden 15 Reden 6 Reden 7 Reden 20 Reden 12 Reden 2 Reden 9 Reden 18 Reden 14 Reden 21 Reden 5