Inschrijving TabakPlus 2014 geopend

Zondag 12 en maandag 13 oktober 2014 vindt de 4e editie plaats van het grootse branche-evenement TabakPlus. In de sfeervolle Van Nellefabriek in Rotterdam. Over beide dagen worden 2000 bezoekers verwacht: ondernemers met een tabaks-, gemaks- of convenience winkel. Bezoekers zijn aangesloten bij bekende ketens als: AKO, Bruna, Compaenen, Cigo, Limtaco Nederland, Primera, Readshop, Tabac & Gifts, Tabaktief, Tabaronde en Vivant.

Exposanten zijn aanbieders van producten en diensten uit het tabaks/convenience assortiment. Zoals onder meer: tabak, tijdschriften, zoetwaren, frisdranken, wenskaarten, kantoorartikelen, post- gelddiensten.

Gemiddeld zijn circa 60 exposanten aanwezig op het TabakPlus Evenement. Voor belangstellende bedrijven is een uitgebreide brochure beschikbaar. Lees hier meer.

Wie wordt dè ondernemer van 2014?

Samen met vakblad Tabak2day is de Stichting TabakPlus op zoek naar de opvallendste ondernemer van 2014. Welke ondernemer in de tabaks-/gemaksdetailhandel onderscheidt zich van zijn of haar collega’s? Bijvoorbeeld op het gebied van ‘lokale marketing, assortimentinnovatie, personeelsbeleid of sociale media’. Op al dit soort vlakken zijn er bijzondere ondernemers in onze branche.

Graag zetten we deze bijzondere ondernemers in het zonnetje. In het vakblad Tabak2day en tijdens het TabakPlus 2014 evenement.

Bent u of kent u zo’n bijzondere ondernemer? Laat het ons weten via redactie@tabak2day.nl.

TabakPlus RetailForum 2013

Maandag 16 september jl. vond het TabakPlus RetailForum plaats. Op een inspirerende locatie: Schiphol Plaza. Voor meer dan 100 professionals uit en rondom de tabaks-, gemaks- en convenience retail. Een dag waarop de uitdagingen, kansen en mogelijkheden centraal stonden.

Begin oktober is de RetailForum Special van vakblad Tabak2day met een uitgebreide terugblik op deze dag verschenen. Klik hier om de Tabakd2day Special te lezen.

Meer weten? Mail naar info@tabakplus.nl

 

Toegangsbewijs TabakPlus aanvragen

Via onderstaande link kunt u zich registreren voor toegang tot het TabakPlus evenement. 

Schrijf u hier in en ontvang uw digitale toegangsbewijs.

Tabak2day RetailSpecial

Meer informatie.

Succesvol TabakPlus 2012

Klik hier voor de TabakPlus Nieuwsflits van zondag 7 oktober. 

Klik hier voor de TabakPlus Nieuwsflits van maandag 8 oktober.

In Vuur en Vlam voor Tabak en Gemak

In vuur en vlam

Wilt u meer weten over de tabaks- en gemaksdetailhandel klik dan hier.