Veel gezelligheid en levendigheid TabakPlus 2014

 

Het TabakPlus 2014 Evenement is achter de rug. De beurs trok over beide dagen, zondag 12 en maandag 13 oktober, bijna 1800 bezoekers! Zij bezochten de meer dan 60 stands, zaten in de TV-studio op de tribune bij de ShowQuiz en genoten op het Cateringplein.
In de TV-studio werd vijf keer de ShowQuiz ‘Als de rook om je hoofd is verdwenen ‘ gespeeld. Met teams van onder meer CIGO, Limtaco Nederland, Primera, Readshop, Tabaktief en Vivant. 
 
Beide dagen was het gezellig druk op de beursvloer. Ook de traditionele wat rustige maandag trok veel bezoekers. Veel van hen liepen met de TabakPlus-Voordeel kaart rond. Op de verschillende stands werden de coupons ingeleverd voor speciale aanbiedingen en kortingacties.

Veel belangstelling was er ook voor de NIX18 stand. Daar konden bezoekers terecht voor tips en trucs en gewoon om ervaringen uit te wisselen. Opvallend vaak werd gemeld dat de jeugd het steeds meer weet en steeds vaker zelf z’n ID laat zien in de winkel. Ook voor de ID-Readers met een flinke korting was veel belangstelling.
Op het Cateringplein was het continu druk. Veel bezoekers namen bij binnenkomst eerst een kopje koffie met wat lekker er bij. Koffietijd ging geruisloos over in lunchtijd en de warme hapjes in de loop van de middag gingen er ook goed in.
De gezamenlijke stands van de Winkelformules en van de NSO trokken ook veel belangstelling. Veel bezoekers namen de gelegenheid om even met iemand van hun formule te praten of kwamen met praktische vragen naar de NSO-stand. Bijvoorbeeld over wat te doen nu de branche-CAO ophoudt per 1 november a.s.
Veel belangstelling was er ook maandagmiddag voor de presentatie van Jorij Abraham over Shopping2020. Voor meer dan 50 belangstellenden schetste hij de ontwikkelingen in de on- en off-line retail op weg naar 2020.

Binnenkort wordt in het vakblad Tabak2day uitgebreid verslag gedaan over twee dagen TabakPlus 2014.
Ook op deze site zal de komende tijd meer informatie geplaatst worden.

We zien uw graag terug!

Er valt veel te beleven tijdens TabakPlus 2014!

Een vakbeurs met een gevarieerd exposantenaanbod, met veel acties en aanbiedingen, veel gezelligheid en topcatering en een verrassend en informatief programma. Dat is TabakPlus 2014!
Zondag 12 en maandag 13 oktober in de Van Nellefabriek in Rotterdam. Beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

TabakPlus 2014 is op de eerste plaats een vakbeurs. Met veel verschillende exposanten. Op het gebied van: tabaksproducten, kansspelen, zoetwaren, rokersbenodigdheden, winkelautomatisering, cadeauartikelen, etc. etc. Met natuurlijk ook veel (nieuwe) e-smoking aanbieders. Al deze exposanten presenteren hun nieuwste assortiment met veel aanbiedingen en beursacties.

TabakPlus Actiekaart
Speciale acties en aanbiedingen vindt u op de TabakPlus-Actiekaart. Houdt u brievenbus in de gaten! Rond 1 oktober krijgt u deze actiekaart, met coupons, thuis gestuurd. Neem de kaart met coupons mee naar de Van Nellefabriek. Op vertoon van de coupon bij de betreffende stand krijgt u de daarop vermelde aanbieding of korting.

TV-studio
Gastheren zijn zoals vanouds de NSO met Cigo, Limtaco Nederland, Primera, Readshop, Tabac & Gifts, Tabaktief, Tabaronde en Vivant. Zij staan op het centrale plein, naast……. De TV-studio! In deze TV-studio vindt meerdere keren per dag een spectaculaire spelshow plaats. Met bijzondere teams en speciale prijzen. Neem plaats op de tribune in de studio en doe mee!
Komt u uw collega's aanmoedigen?
zondagmiddag strijden de volgende teams tegen elkaar:
12.00 uur Team Primera - Team Cigo
14.00 uur Team Tabaktief - Team Tabaronde/Vivant
16.00 uur Team Readshop - Team Limtaco Nederland

NSO pakt ook uit
De NSO-stand bestaat dit jaar uit een aantal meeting points. Daar kunt u terecht voor de branche-adviseurs ANB (administratiekantoor) en Wuthrich (verzekeringen). Natuurlijk staan de NSO-medewerkers voor u klaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook is er bij de NSO veel (informatie) te halen. Zoals de nieuwe NSO-Tabaksreader en een informatieboekje over arbeidsvoorwaarden (alles wat u moet weten en doen omdat de branche-cao stop is beëindigd per 1 november a.s.).

Op de NSO stand vindt u ook een bijzondere opstelling over contactloos betalen. Wat betekent dat voor uw winkel, uw pinapparaat?
Natuurlijk ook aandacht voor NIX18 op de NSO-stand. Wordt u wel eens moe van het vragen om een leeftijdsbewijs? Neem dan even plaats in de NIX18-massagestoel!

Hoe winkelt uw klant in 2020?
Natuurlijk is TabakPlus gewoon een vakbeurs. Maar het is ook een branche-evenement waar zaken aan de orde komen om u aan het denken te zetten. Over ondernemerschap, uw ondernemerschap!
Wat gebeurt er met u en uw winkel de komende jaren? De NSO is aangesloten bij het shopping2020 programma. Eén van de vragen die daarin aan de orde komt is: “hoe shopt uw klant in 2020”. Het antwoord krijgt u maandagmiddag 13 oktober tijdens een speciale presentatie in de TV-studio.

Verslag van Tabakplus 2014

Klik hier voor het verslag van het TabakPlus 2014.

Fotoverslag TabakPlus 2014

Lees meer.

TabakPlus Special 2014

Vrijdag 3 oktober is de TabakPlus Special met daarin alles wat moet en wilt weten over het branche evenement. 

In Vuur en Vlam voor Tabak en Gemak

In vuur en vlam

Wilt u meer weten over de tabaks- en gemaksdetailhandel klik dan hier.