Er valt veel te beleven tijdens TabakPlus 2014!

Een vakbeurs met een gevarieerd exposantenaanbod, met veel acties en aanbiedingen, veel gezelligheid en topcatering en een verrassend en informatief programma. Dat is TabakPlus 2014!
Zondag 12 en maandag 13 oktober in de Van Nellefabriek in Rotterdam. Beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

TabakPlus 2014 is op de eerste plaats een vakbeurs. Met veel verschillende exposanten. Op het gebied van: tabaksproducten, kansspelen, zoetwaren, rokersbenodigdheden, winkelautomatisering, cadeauartikelen, etc. etc. Met natuurlijk ook veel (nieuwe) e-smoking aanbieders. Al deze exposanten presenteren hun nieuwste assortiment met veel aanbiedingen en beursacties.

TabakPlus Actiekaart
Speciale acties en aanbiedingen vindt u op de TabakPlus-Actiekaart. Houdt u brievenbus in de gaten! Rond 1 oktober krijgt u deze actiekaart, met coupons, thuis gestuurd. Neem de kaart met coupons mee naar de Van Nellefabriek. Op vertoon van de coupon bij de betreffende stand krijgt u de daarop vermelde aanbieding of korting.

TV-studio
Gastheren zijn zoals vanouds de NSO met Cigo, Limtaco Nederland, Primera, Readshop, Tabac & Gifts, Tabaktief, Tabaronde en Vivant. Zij staan op het centrale plein, naast……. De TV-studio! In deze TV-studio vindt meerdere keren per dag een spectaculaire spelshow plaats. Met bijzondere teams en speciale prijzen. Neem plaats op de tribune in de studio en doe mee!

NSO pakt ook uit
De NSO-stand bestaat dit jaar uit een aantal meeting points. Daar kunt u terecht voor de branche-adviseurs ANB (administratiekantoor) en Wuthrich (verzekeringen). Natuurlijk staan de NSO-medewerkers voor u klaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook is er bij de NSO veel (informatie) te halen. Zoals de nieuwe NSO-Tabaksreader en een informatieboekje over arbeidsvoorwaarden (alles wat u moet weten en doen omdat de branche-cao stop is beëindigd per 1 november a.s.).

Op de NSO stand vindt u ook een bijzondere opstelling over contactloos betalen. Wat betekent dat voor uw winkel, uw pinapparaat?
Natuurlijk ook aandacht voor NIX18 op de NSO-stand. Wordt u wel eens moe van het vragen om een leeftijdsbewijs? Neem dan even plaats in de NIX18-massagestoel!

Hoe winkelt uw klant in 2020?
Natuurlijk is TabakPlus gewoon een vakbeurs. Maar het is ook een branche-evenement waar zaken aan de orde komen om u aan het denken te zetten. Over ondernemerschap, uw ondernemerschap!
Wat gebeurt er met u en uw winkel de komende jaren? De NSO is aangesloten bij het shopping2020 programma. Eén van de vragen die daarin aan de orde komt is: “hoe shopt uw klant in 2020”. Het antwoord krijgt u maandagmiddag 13 oktober tijdens een speciale presentatie in de TV-studio.

TabakPlus Special 2014

Vrijdag 3 oktober verschijnt de TabakPlus Special met daarin alles wat moet en wilt weten over het branche evenement. 

Gratis toegangsbewijs

Het TabakPlus 2014 Evenement is alleen toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder die werkzaam zijn in - of beroepshalve betrokken zijn bij - de verkoop van tabaksartikelen. Er is geen kinderopvang.
U kunt hier uw gratis toegangsbewijs aanvragen.

Na registratie krijgt u een email toegestuurd met een barcode. Print deze uit en neem deze mee naar de Van Nellefabriek. Op vertoon van deze barcode krijgt u een persoonlijke toegangsbadge uitgereikt.

Komt u met partner en of medewerkers? Meld dan iedereen individueel aan via de website!

Speciaal TabakPlus 2014 hotelarrangement

Tijdens TabakPlus 2014 is veel te zien, misschien wel te veel om allemaal op één dag te bekijken. Geen enkel probleem. Maak er gewoon een gezellig weekend van met uw partner. Dat kan heel voordelig en eenvoudig met het speciale TabakPlus-arrangement in het Rotterdamse Eurohotel.
Een volledig arrangement voor slechts €45,- per persoon!
Kijk hier voor meer informatie.

Succesvol TabakPlus 2012

Klik hier voor de TabakPlus Nieuwsflits van zondag 7 oktober. 

Klik hier voor de TabakPlus Nieuwsflits van maandag 8 oktober.

In Vuur en Vlam voor Tabak en Gemak

In vuur en vlam

Wilt u meer weten over de tabaks- en gemaksdetailhandel klik dan hier.