Hoe kan er winst gemaakt worden op post- en pakketdiensten?

10 oktober 2017

Stadsdistributie post/pakket en de rol van de winkel.
Bijeenkomst voor NSO-leden: woensdagavond 1 november 19.30 uur

De cijfers van de verschillende post en pakket bezorg- en afhaaldiensten laten al jaren een zeer sterke groei zien. Maar in hoeverre profiteren winkeliers mee van deze groei? Is de rol niet nog veel te beperkt? Valt hier geen winst te behalen?  

In gesprek met EZ
Tim Gelissen en Hinke Mosselman – van het ministerie van Economische Zaken – schetsen tijdens de bijeenkomst de toekomst van de post- en pakket markt. Hoe ziet EZ de marktontwikkelingen en wat betekenen die voor ondernemers met post- en pakketdiensten in hun winkel? Beide heren gaan na hun toekomstschets graag in discussie met ondernemers. 

Belangrijke vraag is of er voor de ondernemers met een post- of pakketpunt in de winkel een sterkere positie te claimen is. Daardoor zou ook het rendement op deze activiteit moeten kunnen stijgen.

Het gesprek met EZ komt op een goed moment. De nieuwe minister moet snel na zijn (of haar) aantreden de plannen voor de post- en pakketmarkt ontvouwen. Nu is inbreng dus nog mogelijk.

Deze avond wordt ook teruggekoppeld de NSO/VVP-inbreng in de expertgroep stadsdistributie van het programma Shopping Tomorrow.

Voor de agenda
De bijeenkomst over de post- en pakketdiensten vindt plaats op Woensdagavond 1 november

Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Vakcentrum, Blekerijlaan1, 3447 GR, Woerden

Aanmelden
U kunt zich via bureau@vvp.nu