NSO gaat verhuizen naar Zeist

2 november 2018

Met ingang van 1 januari a.s. verhuist de NSO naar collega-brancheorganisatie INretail. Vanaf die datum is het Retailkantoor, dat de werkzaamheden voor de NSO verricht, gevestigd in het INretailkantoor in Zeist.

Dit bevestigen de directeur Janwillem Burgering van de NSO en directeur Jan Meerman van INretail bij de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst. Janwillem Burgering: ‘Op dit moment zijn wij in Leidschendam in een food retailomgeving gehuisvest met onder meer het CBL (Centraal Bureau Levensmiddelen) naast ons. We hebben daar zo’n vijftien jaar gezeten, met plezier. Maar we gaan nu als organisatie en als branche een nieuwe fase in. Daarom is deze stap, en deze brede samenwerking met INretail ook van belang. We delen kennis met elkaar, inspireren elkaar in een dynamische omgeving. Daarbij is er ondersteuning op backoffice gebied.’ 

In het november-nummer van Tabak2day, dat volgende week verschijnt, staat een uitgebreid interview met Janwillem Burgering en Jan Meerman over de verhuizing van de NSO en de samenwerking met INretail.