Retail Insiders van start

8 februari 2019

Voor de tabaksdetailhandel is het van belang dat er correcte en actuele cijfers over de branche beschikbaar zijn. Voor allerlei stakeholders waar ondernemers in de branche mee te maken hebben. Zoals verzekeraars, banken en andere kredietverstrekkers.

Vanuit deze overweging heeft de NSO zich aangesloten bij Retail Insiders. Dat is een centraal kennisplatform voor de totale retailsector. Op het platform worden cijfers, visies, kennis en trends uit uiteenlopende branches gebundeld, gedeeld en geduid. Naast actuele cijfers biedt Retail Insiders een overzicht van relevante rapporten, publicaties, nieuwsberichten cases en achtergrondinformatie.

Deze week is de website van Retail Insiders gelanceerd: ”Middels praktijkgericht onderzoek willen we retailers helpen om te innoveren, maar de kennis die we ontwikkelen bereikt lang niet alle retailers. Retail Insiders is voor ons een prachtig medium om alle kennis die we ontwikkelen te delen met de sector', aldus Retail-Insiders-voorzitter Jesse Weltevreden.