NSO Retail introduceert e-learning ‘Elektronische Dampwaren’

9 januari 2020

Op het NSO Cursusplein is een nieuwe e-learning live gegaan: Elektronische dampwaren! Deze nieuwe e-learning is het afgelopen jaar ontwikkeld in samenwerking met veel ondernemers en stakeholders uit de branche. 

In de Tabaks- en rookwarenwet wordt onderscheid gemaakt tussen ‘voor roken bestemde tabaksproducten’, ‘rookloze tabaksproducten’ en ‘elektronische dampwaar’.
Voor roken bestemde tabaksproducten zijn de zogenoemde ‘traditionele tabaksproducten’ waarbij tabak verbrand wordt. Hierbij komt rook vrij. De meest herkenbare ‘voor roken bestemde tabaksproducten’ zijn sigaretten en shag.
Rookloze tabaksproducten’ kennen we van oudsher als orale tabak (snuss) of snuiftabak. Tegenwoordig kennen we ook rookloze tabaksproducten waarbij tabak wordt verwarmd in plaats van verbrand. Daarbij wordt geen rook maar een damp geproduceerd.
Bij elektronische dampwaar wordt een vloeistof met aroma’s elektronisch verwarmd waardoor geen rook maar een damp wordt geproduceerd.
De nieuwe e-learning zoomt in op de elektronische dampwaren. Daarbij spreken we van dampers in plaats van rokers. Deze training geeft antwoord op veel vragen over wat dampen is, hoe een elektronische sigaret werkt en hoe deze onderhouden moet worden.
De training is bedoeld voor ondernemers en medewerkers in de tabaks-/gemakswinkel. Na het volgen van de training weet u meer over deze producten en kunt u hierover in de winkel makkelijker het gesprek met de consument aangaan.
Kijk hier voor de nieuwe e-learning elektronische dampwaren.
Nsointroductiestill5

SneakPeak E-Learning Dampwaren