Schrijf in voor de Informatiebijeenkomst Samenstellingsverklaring NSO Retail Beurs

17 februari 2020

Als u vanaf 2020 met uw winkel wil voldoen aan de zogenoemde 2e vrijstelling voor een display ban (maximaal 700.000 euro netto omzet, en minimaal 75% van deze omzet in tabak) dient u t.z.t. te beschikken over een samenstellingsverklaring.
NSO Retail is met ANB Accountants/Adviseurs overleg geweest over de wijze waarop ondernemers zo’n samenstellingsverklaring kunnen verkrijgen. 
Dat roept veel vragen op:
* Wat is netto omzet?
* Hoe rekenen we de provisie voor onze diensten mee?
* Hoe en wanneer moet je de winkel aanmelden?
* Wat moet ik als er een samenstellingsverklaring is?
* Wat is de situatie als je de winkel wil verkopen?
Als u in aanmerking wil komen voor een samenstellingsverklaring dan adviseren wij u dringend om de informatiebijeenkomst op de NSO Retail Beurs (zondag 15 maart in Expo Houten) bij te wonen. Deze worden gehouden om 11.00 uur en 14.00 uur.
Vanuit NSO Retail en ANB wordt dan de presentatie gegeven: “Samenstellingsverklaring en vrijstelling voor uitstalverbod, wat moet je weten en doen!”
Indien u deze presentatie wilt volgen, moet u zich vooraf aanmelden. Dit kan via het e-mailadres: info@nsoretail.nl. Geef in de mail aan welke tijd uw voorkeur heeft en met hoeveel personen u de bijeenkomst wilt bezoeken. Een bijeenkomst gaat door bij aanmelding van minimaal 20 personen. Deelname is gratis. Per bijeenkomst zijn 30 plaatsen beschikbaar.