NSO Retail Branchedag; de registratie is nu open!

2 september 2022

Op zondag 30 oktober vindt de NSO Retail Branchedag plaats, een ondernemersdag gericht op ontwikkelingen en ondernemerschap in de tabaksretail. Het is een kennis- en ontmoetingsplek voor ondernemers in de tabaksretail. Ondernemers met een supermarkt, benzineshop of tabak/gemakswinkel.
Op deze dag krijgt u antwoorden op uw vragen over de aanstaande veranderingen in de wet- en regelgeving m.b.t. tabaksretail. Vragen kunt u 30 oktober stellen aan de aanwezige winkelformules, groothandels, fabrikanten, leveranciers en uw brancheorganisatie. Met de antwoorden weet u welke voorbereidingen u moet treffen om toekomstbestendig te zijn én te blijven.
De NSO Retail Branchedag wordt georganiseerd in Expo Houten en biedt een volledig dagprogramma van 10.00 tot 17.00 uur. Met presentaties, informatiesessies, een ontmoetingsplein en een beurs met interessante acties en voordelen.
Voor leden van NSO Retail is de toegang vrij. Overige belangstellenden betalen € 15,00 toegang. Dit is inclusief parkeren en catering (ontbijt, lunch, drankjes en (netwerk)borrel). En natuurlijk een dag vol waardevolle kennis, informatie én inspiratie.
Meer (praktische) informatie is te vinden op de website van NSO Retail Branchedag. Als ondernemer met een tabaksverkooppunt kunt u zich via deze website registreren voor toegangskaarten voor de branchedag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wilbur Gans.