eHerkenning

 

E Herkenning is verplicht om in te kunnen loggen bij veel overheidsinstanties en laat zien of degene die probeert in te loggen ook daadwerkelijk deze persoon betreft is en of hij/zij bevoegd is om in te loggen. Via NSO vraagt u eHerkenning met korting aan.

Met Z login eHerkenning kunt u eenvoudig inloggen bij overheidsorganisaties.  

Z login is door de overheid samen met marktpartijen ontwikkeld voor het efficiënt en betrouwbaar inloggen op (overheids)diensten. Een overheidsorganisatie wil weten of zij ook daadwerkelijk te maken heeft met de medewerker van het bedrijf die inlogt en of deze persoon bevoegd is om namens het bedrijf te handelen. eHerkenning regelt deze digitale herkenning (authenticatie) en controleert de digitale bevoegdheid (autorisatie).

In 2019 wordt eHerkenning verplicht voor veel overheidsinstanties. Mede vanwege privacy (AVG) zullen verreweg de meeste diensten achter niveau eHerkenning 3 aangeboden worden.

Uw voordeel via NSO

  • 15% korting op de tarieven voor Z login EH2, EH2+ en EH3
  • 15% korting op de Z login EH Beheer Module
  • 15% korting op de aanschaf van een O(ne) T(ime) P(assword) responder
  • 1 digitale sleutel voor meer diensten

Meer weten of direct aanmelden
https://www.inretail.nl/ledenwinkel/product/eherkenning/
U wordt doorgeleid naar de pagina van Inretail waar u het aanmeldformulier kunt invullen. U kiest als brancheorganisatie INretail en vult het lidmaatschapsnummer van de NSO in voor de korting.

Animatievideo eHerkenning

eHerkenning Stappenplan

Klik hier voor een stappenplan.