Vraag en aanbod

Er zijn ondernemers in de tabaks- en gemaksdetailhandel die hun winkel van de hand willen doen en anderen die juist op zoek zijn naar een geschikte winkel. Dankzij de online databank van de NSO is het mogelijk dat deze twee partijen met elkaar in contact kunnen komen.
Niet alleen voor winkels, maar ook voor inventaris en andere aanverwante producten kunt u van deze databank gebruik maken.

Daarnaast kunnen NSO-leden eenmalig een advertentie (maximaal 40 woorden) met betrekking tot de verkoop van de winkel plaatsen in de komende editie van de NSO Retail Magazine. Dit tegen een gereduceerd tarief van € 100,- ex BTW. Mocht u hier interesse in hebben dan kunt u de tekst mailen naar magazine@nsoretail.nl 


Item toevoegen

Terug naar Vraag en Aanbod

Onderneming

Gevraagd/gezocht Gemak/tabakswinkel
Ik zou graag een tabak/gemakswinkel overnemen. Mail of whatsapp mij om de rest te bespreken. In een Cirkel van ongeveer 50km vanaf Meppel
Op zoek naar een goede tabak / gemakswinkel met overname
We zijn op zoek naar een bestaande goed lopende tabak / gemakswinkel ter overname in de buurt van Barendrecht en omstreken. Heb je plannen om eruit te stappen of ben je toe aan je pensioen en wil je je onderneming in goede handen geven van iemand anders, neem dan contact op met mij.
Gevraagd Onderneming
gevraagd een Tabaks/Gemaks of Tabaks speciaalzaak
Op zoek naar een tabak en/of gemakswinkel in Limburg
Gemotiveerde ondernemer is op zoek naar een tabaks en/of gemakswinkel om over te nemen. Binnenkort met pensioen of wilt u uw winkel ter overname aanbieden? Neem contact met mij op, om een afspraak te maken. Eigen vermogen is aanwezig.

Starten in de branche

Waar moet u aan denken? Wilt u een tabaks- en gemakswinkel starten of overnemen?  Lees meer