Vraag en aanbod

Er zijn ondernemers in de tabaks- en gemaksdetailhandel die hun winkel van de hand willen doen en anderen die juist op zoek zijn naar een geschikte winkel. Dankzij de online databank van de NSO is het mogelijk dat deze twee partijen met elkaar in contact kunnen komen.
Niet alleen voor winkels, maar ook voor inventaris en andere aanverwante producten kunt u van deze databank gebruik maken.

Daarnaast kunnen NSO-leden eenmalig een advertentie (maximaal 40 woorden) met betrekking tot de verkoop van de winkel plaatsen in de komende editie van de NSO Retail Magazine. Dit tegen een gereduceerd tarief van € 100,- ex BTW. Mocht u hier interesse in hebben dan kunt u de tekst mailen naar magazine@nsoretail.nl 


Item toevoegen

Terug naar Vraag en Aanbod

Inventaris

Complete touch n go kassasysteem van Vivant
Complete kassasysteem Vivant formule. -1 hardware met 2 gekoppelde schermen -1 bonprinter epson merk -1 barcode scanner -toetsenbord en muis -1 APC backUPS ES 550 Zonder pinautomaat
2 lektuurschappen
2 verrijdbare lektuurschappen.
Kassa systeem hardware
diverse apparatuur t.b.v. kassa systeem
In perfect verkerende tabaksschap
Te koop: Ons in perfecte staat verkerende (tabaks)schap uit onze Gemakswinkel. Het schap is circa 7 meter breed en circa 2 meter hoog. In verband met een interne verbouwing komt dit mooie schap te koop.
Winkelinterieur te koop.
180 m2 Winkelinterieur Tegometall. Toonbank, boekentafels, gondelaars, vakverdelingen en tijdschriftenrek.

Starten in de branche

Waar moet u aan denken? Wilt u een tabaks- en gemakswinkel starten of overnemen?  Lees meer